2015-07-08 10:21:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kitűnő passzban van!

Napi horoszkóp július 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Mindenki boldog, tulajdonképpen szerencsés a mai nap, de ez önnek fel sem tűnik, mert nem talál megoldást a családi problémákra. Önnek is be kell látnia, hogy tovább már nem hitegetheti a kedvesét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Uralkodó bolygója, a Vénusz, a Szaturnusz kellemetlen fényszögéhez közelít. Jó lenne most belelátni mások gondolataiba, de meg kell állnia, hogy túl sokat kérdezősködjön.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal. Ön rendszerint megállás nélkül nyüzsög, és nem tud sokáig egy helyben maradni, most azonban az átlagosnál sokkal több alvásra lenne szüksége. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a szervezete megkapja azt a pihenést, ami jár neki.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars, a harcok bolygója, már a Rák jegyében áll. Régóta nem volt már ilyen zavaros az élete, mint most. Próbáljon meg minél több nyugalmat erőltetni magára. Sétáljon nagyokat, és próbálja meg elintézni a hivatalos ügyeket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz már készül átlépni a Szűz jegyébe. Ha meg szeretné tartani a jelenlegi pozícióját, akkor ahhoz lépést kell tartania a korral, fel kell frissítenie a tudását. Egy tanulmányút vagy egy külföldi kiküldetés remek lehetőség erre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Felerősödik önben a bizonyítási vágy, szeretne a győztes oldalon állni. Most van lehetősége arra, hogy tegyen is ennek érdekében.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A párja igyekszik eltitkolni, hogy mekkora gondokkal küzd, ám önt nem lehet becsapni. Most nem az a fontos, hogy a kedvese miért titkolta el a dolgokat, koncentráljon inkább a megoldásra. Nyugodtan forduljanak segítségért egy szakemberhez.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz lassan kapcsolódik a Vénuszhoz. Ami tegnap elérhetetlen messzeségben volt és annyira távolinak tűnt, ma szinte karnyújtásnyira van, és az öné lehet. Figyelem! A szerencse illékony, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan elszáll!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Magabiztos fellépése megfontoltsággal és nyugodtsággal párosul, most rendkívül kedvező benyomást tehet bárkire, ismeretlenekre és befolyásos segítőkre egyaránt. Szerelmi téren is sikerekre számíthat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal. Mindenképpen óvintézkedéseket kellene tennie, mert ha meglopják, megcsalják vagy félrevezetik, az nagyon tud fájni... Amit nem tud kivédeni, abba próbáljon meg belenyugodni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az otthonát jelző terület uralkodója együtt áll a Jupiterrel, úgy érzi, sokkal jobb lenne, ha ágyban maradhatna, mert semmihez sincs kedve. Sajnos most nem választhatja ezt a kényelmes megoldást, csak abban reménykedhet, hogy gyorsan elmúlik ez a nap...

Halak: II. 19. - III. 20.
A fellépése erőt sugároz, a munkáját sikerül gyorsan és hibátlanul elvégezni, és alig várja az újabb kihívásokat. Kitűnő passzban van!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: